Nu candidez la nimic!

7 mai 2012 2 mins to read
Share

Nu candidez la nicio functie publica. De ce? Nu fac politica! Nu sunt capabil sa promit ceva ce stiu ca nu pot realiza! La nivel administrativ, suntem sufocati de personaje politice, care au creat un sistem ineficient, corupt si clientelar, bazat pe promisiuni vesnic nerealizate. De aceea, cred ca administrarea comunitatilor ar trebui facuta de profesionisti. Pana cand politicienii nu vor accepta acest adevar, nu intrevad o dezvoltare fireasca a oricarei localitati din Romania.

Majoritatea oamenilor de afaceri s-au saturat de politicienii romani. Eu sunt unul dintre ei! Administratorul unei localitati trebuie sa fie un bun manager, un antreprenor pentru comunitate. Poti insa sa demonstrezi ceva concret, cand caracatita politica blocheaza orice initiativa, in care nu are un interes direct?!
Administrarea publica a devenit o afacere de grup, de cercuri de interese, o sursa de transfer a banului public in conturi personale.

Exista si oameni de buna credinta care candideaza. Daca nu joaca in hora politica, nu au nicio sansa. Daca, intamplator, castiga alegerile, sunt haituiti pana devin o prada a sistemului existent. De fiecare data cand vin alegerile, imi dau seama cat de norocos sunt ca nu fac parte din acest angrenaj odios. Imi face placere sa nu candidez! Alegerile imi reamintesc ca sunt un om liber si independent. Din toate punctele de vedere!

6 Comments on “Nu candidez la nimic!”

 1. dragos
  7 mai 2012

  mult adevar, multa resemnare. mda, cam asta inseamna sa fii adult. spor! 🙂

 2. marian
  7 mai 2012

  De ce nu taci tu din gura si sa-ti vezi de treaba ta ? Ai avut noroc, ai fost omul potrivit in momentul si locul potrivit, ai facut multi bani profitand de cresterea economica, ai avut prieteni „sus pusi” care au directionat 50% din investitorii straini spre agentia ta, iar acum vorbesti mult, prost si fara rost.Ar fi mai bine sa te bucuri de bainii facuti in loc sa risti sa superi pe cineva care ar putea sa te lase fara cascavalul strans mai mult sau mai putin legal. Felicitari pt tranzactiile mari facute si sper sa te maturizezi si sa-ti vezi de treaba ta.Numai bine!

  1. @ Marian
   Cata dreptate ai!…

 3. Ion Pribeagu
  8 mai 2012

  Marian, ce are comentariul cu sfaturile tale, esti lezat cumva de el, esti un pinion al acestui angrenaj se pare daca este deranjant, iar trecutul lui Dragos poate fi gasit de cine vrea sa-l afle..are insa si ceva dreptate atat timp cat un primar este ales fiind primul pe lista (donatorul principal) si moral este un…. politician (toate adjectivele proaste pe are le are limba noastra si chiar mai multe ,inclusiv etnicii si nu vorbesc aici de sasi ci de ceilalti TO(N)TI, cu pasapoarte romanesti. Pana cand peceristii si odraslele lor nu devin adevarati romani, vorba lui dragos independenti, noi vom ramane prostii satului mai ales cand sunt la pute((r)e fese-nistii.

 4. Radu
  11 mai 2012

  Mai bine asa, cine se amesteca in tarate il mananca porcii :))

 5. xolv
  14 mai 2012

  Daca ai dat vreodata vreo spaga, ghici ce, ai facut deja politica!

Leave a comment

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *