Sunt pregatit sa fuck banking cu orice SRL care vinde si cumpara bani! Asta e o banca, un SRL. Unii sunt mandri ca lucreaza in sistemul bancar. Altii, “mor” de dragul bancilor, mai ales cand se apropie ziua cea “mare”!… Plata ratei lunare. Astazi, o sa incerc sa fuck o mica demonstratie…
Daca cineva din tara noastra imi spune care este cel mai nereformat sistem din economie ii ofer varianta imobiliara a premiului “Pulitzer”, cu semnatura mea pe el! Dragi cititori, pana nu iese tovarasul Mugurel Constantin Isarescu impaiat din sediul BNR, va asigur ca nicio banca din Romania nu va da faliment! Nu au cum! Pot ele sa fie eminamente ineficiente, pot sa fie “stoarse” ca o lamiae de “seva” creditelor neperformante, pot sa fie conduse de cretini sau destepti, bastinasi sau importati, succesul in paradisul bancar creat de BNR – sponsor al FMI – este garantat prin lege si regulamente. Nu stiu de ce simt ca, dupa ce se “curata” nenea Mugurel, moastele lui ar putea fi purtate prin toate tarile straine care au deschise banci pe teritoriul Romaniei, ca sa i se aduca “marelui” conducator un omagiu, in amintirea profiturilor facute de banci, fara efort, pe mana mult prea fericitului Guvernator. Daca se va intampla sa mai scuipe unul pe racla lui, e doar o chestiune de “credinta” bancara.
Astazi, daca vrei sa vezi oameni relaxati, te duci in orice Centrala a oricarei banci, de orice natie, si vei intalni paradisul bancar! Pana nu am cunoscut personal cum functioneaza sistemul, am crezut ca bugetarii sunt cei care o “freaca”! M-am inselat amarnic! Bancherii, de la un anumit nivel in sus, o “freaca cu spume”! Toata vara am avut intalniri cu reprezentantii a cel putin 10-12 banci, pentru proiecte care veneau si in sprijinul lor. Credeti ca a indraznit cineva sa miste ceva? Desi angajatii romani din bancile straine aveau bune intentii, sefii lor straini sunt ca niste “maimute pe plantatia” BNR! Pe principiul “cea mai buna decizie e sa nu iei nicio decizie” am constatat ca toata lipsa lor de actiune vine de la BNR si de la statul roman, care infaptuiesc “reforma”, innabusind-o din fasa.
Aproape saptamanal am tangenta cu bancile si uneori ma duc personal la diverse banci cu care lucrez! Va jur, in 90 % din cazuri, personalul de la ghiseu se comporta ireprosabil, cu exceptia unor incompetenti, care nu inteleg nici ce li se intampla. In momentul in care vrei sa faci orice operatiune / tranzactie mai mare, ajungi in paradisul bancar. Automat, te preia un “negru” din Centrala de pe “plantatia“ bancara, de obicei proaspat laureat al ASE-ului sau “facator de minuni” acreditat de universitati gen Spiru Haret. Desi nu te-au vazut in viata lor, nu stiu cine esti, cati bani ai, ce probleme sau intentii ai, acestia te fuck la telefon de nu-ti mai trebuie nimic! (Parca esti la Ambasada SUA, unde un angajat iti evalueaza viata in 5 minute si iti da sau nu viza, in functie de vremea de afara). Atunci, te intrebi ad hoc:” Eu cu cine fac banking?” Automat, iti aduci aminte de bancul ala: ”Care e diferenta intre o laba si o partida de sex?”. Pentru neinitiatii in tainele lucrurilor pamantesti raspunsul e simplu: “Cand nu faci sex singur ai sansa sa si socializezi!” In cazul in care nu poti sa discuti cu vreun “maimutoi” care nu intelege nimic din viata, daca n-are un manual de instructiuni in fata, poti sa faci banking singur, linistit. Cu o singura conditie: sa ai obiectul muncii: banii.
BNRaul a raportat recent, ca pe vremea lui Ceausescu, ca rezervele de aur si valuta au ajuns cele mai mari din istorie! Grozav! Cand aud stirea asta ma cutremur de “fericire”! Parca revad anii adolescentei cand “clasa muncitoare, strans unita in jurul Conducatorului Suprem, slujeste interesele poporului pentru propasirea comunismului pe inalte culmi de progres si civilizatie…”. Cacat in ploaie! Pulimea murea de foame si “maretele realizari ale poporului” erau doar pentru raportaci! La fel si la BNR. Colac peste pupaza, pentru cei care nu stiu, subliniez ca bancile – pentru ca nu au venituri cu TVA – au mii de spatii comerciale inchiriate, pentru care nu platesc TVA!!! Daca as folosi o expresie auzita de la un strain” Mu!e tie, Romanie!” credeti ca gresesc? Asa gandesc si asta fuck bancherii straini cu romanii. Cele cateva mii de sedii, filiale, sucursale fuck oficial evaziune fiscala cu delegare de la Centru. Probabil, aceasta facilitate a fost gandita special pentru ca bancile sa dea credite cat mai ieftine. In schimb, ei dau mu!e la greu, oferind credite de cateva ori mai scumpe decat in orice tara civilizata. Pulimea iese in frig si ploaie la mitinguri. iar sistemul bancar e primul care se pisa pe bugetul Romaniei. Orice muritor de rand care se duce sa cumpere o sticla de apa sau un pachet de tigari plateste TVA si cacanarii astia din sistemul bancar nu platesc TVA?!
Dragii mei romani, ar trebui sa cantam dimineata, la pranz si seara…”Desteapta-te romane!…”, sa mergem fuguta la banca, sa ne retragem toti banii si sa vedeti atunci ce banking fuck bancile intre ele.
Mielu Nebunu'
28 octombrie 2010@ Dragoteanu
Vezi numai partile negative la diferentele in laba si sex.
Eu iti spun ca exista si un mare avantaj : cel ce o face singur nu trebuie sa conduca acasa pe nimeni dupa finalizarea actului.
Popescu
28 octombrie 2010Ai nevoie de cash-caval? Ce dracu faci cu ei, parca erai pe zar de fuga
Mielu Nebunu'
28 octombrie 2010@ Popescu
La cine te referi?
Popescu
29 octombrie 2010‘Reglementarea existentă poate fi foarte costisitoare, deci trebuie să ne asigurăm că găsim o soluţie care să nu implice costuri pentru bănci’, a precizat Franks, Şeful delegaţiei FMI
FMI, în favoarea băncilor: Dacă nu modificăm OUG 50, nu ne dă următoarea tranșă de bani
Dragos Dragoteanu
29 octombrie 2010@Popescu
O sa ajungi la vorba mea! Se pisa nenea franks pe tot poporul!
George Buhnici
29 octombrie 2010Extrem de sincer! Abia v-am cunoscut şi deja vă simpatizez!
Dragos Dragoteanu
29 octombrie 2010@George Buhnici
Multumesc!
Vali
29 octombrie 2010Frumos limbaj domnule Dragoteanu. Impoedia ar trebui sa te interzica
Dragos Dragoteanu
29 octombrie 2010@Vali
Iti dai seama ce coaie am, daca nu ma interzic! Imi pare rau ca tu ai ajuns atat de rau sa nu mai stii cat de important e sexul pe Pamant! Din pacate pentru tine Vali, trebuie sa te informez ca, tot de pe urma unei partide de sex te-ai nascut! Poate mai putin reusita!… Se mai intimpla, nu fii trist!
Ion Pribeagu
30 octombrie 2010Dragos, esti direct in subiect politic – asa se face inregimentarea populatiei libere prin creditare si se ajunge la ROBIE democratica in care poti sa vorbesti dar nu spui nimic si la sfarsitul lunii platesti RATELE din care aproximativ per totalul imprumutului este de 55-60 % asta in cazul in care dobanda este fixa ca altfel astia iau si pielea de pe tine nu numai de pe o anumita parte a corpului/scula pe care o iau de la RAZESI dar asta este marea inventie a omului modern BANUL de hartie fara alta valoare decat cea controlata de cei care-l manuiesc (China S.Arabia si alte cateva tari cu banii in bancile americane vor fi marii pierzanti intr-un viitor apropiat – deja China a inceput repatrierea banilor si folosirea banilor chnezesti acolo unde pot) si vor globalizarea adica un control (politienesc) al globului – deci scapa numai cine o putea
Ion Pribeagu
30 octombrie 2010@2 toata lumea are si daca poti sa o pui de cateva (foarte) batrane si garantezi cu tarlale de ce sa nu te muti la Miami sau Belize zice unul de pe la noi sekeli n-au miros
@6 pai aici avem voie sa spunem pe sleau – Judecatorul intreaba cum e tigane cu violul asta? avocatul zice – ba spune pe ocolite cum a fost…si vorba tiganului- am ocolito, ocolito si iam bagat pulainpizda exact ce ne face BNR tot pe ocolite
si pentru ceilalti – Brucan avea dreptate – sunt prosti dar multi si au drept de VOT
(americanii la inceputuri au facut niste legi bune – votau numai unii fara ele si slugile tarii si chiar si asa in final voteaza electorii si daca cumva votul popular este mult peste el poate rasturna votul electorilor – in ultimul timp insa dreptul votantilor s-a marit la toata populatia inclusiv unii morti si vrajeala tine – vezi ultima alegere cu ce s-au ales, doar promisiuni si furturi mari de bani numiti STIMULUS in conturile celor care l-au pus acolo – viva alegerile libere si democratice (promiti la prosti si dai la prieteni)
ca de fapt peste tot in lume
Popescu
30 octombrie 2010Dragos Dragoteanu> imi place de tine ca iti tii moralul sus, ai cele mai mari si mai tari coate, esti privilegiat.. Bravo, daca tu nu te lauzi atunci cine sa te laude, asta e secretul, modestia e pentru prosti asa cum spunea Nicolae Iorga.
In alta ordine de idei, de ce spui ca ai batatorit drumurile catre banca toata vara in cautare de finantare cand tu esti asa pesimist in ceea ce priveste evolutia pietei imobiliare? Sau nu esti pesimist, mi s-a parut mie?
Popescu
30 octombrie 2010Modestia e pentru p.r.o.s.t.i.
Imopedia, vad ca ati inceput sa il cenzurati si pe Nicolae Iorga
mihai
31 octombrie 2010In urma cu 10 ani Romania nu avea datornici. Era doar statul datornic. Bancile au creeat aceasta bula imobiliara si in 10 ani am devenit un stat cu o populatie supra indatorata. Din proprietari de apartamente comuniste, am devenit proprietari de apartamente in „Complexuri Rezidetiale” care de fapt tot blocuri sunt.
Am devenit „Mandrii Indatorati” dar cu ifose capitaliste. Din nefericire in curand foate multi oameni vor deveni Mandrii chiriasi in aceleasi apartamente deoarece bancile vor executa masiv rau platnicii.
Se va intampa ca multi sa ramana cu datorii la banci, fara case si chiriasi in aceleasi apartamente pe care cu ceva timp in urma le numeau ACTIVE. Astazi sunt Junk-uri si tinichele de picioare. Daca pana acum 10 ani traiam in „cutii de chibrit” (cum ne-au bagat in cap capitalistii), astazi suntem proprietari pe niste apartamente cu suprafete si mai mici dar Surpriza!: platim metrul patrat CONSTRUIT! de parca noi locuim pe casa scarii! Am fost prostiti cu totii de catre banci si evaluatori dar nasul a fost BNR.
Nu acuz bancile si din contra felicit oamenii de afaceri. In schimb imi pare rau de actualii proprietari si viitorii datornici dar vesnici chiriasi.
Capitalismul romanesc ca si comunismul in Romania au fost si sunt experimente. Nicaieri in tarile de langa noi oamenii nu au suferit si nu vor suferi ca in Romania. Dar vinovati nu sunt strainii. Vinovati suntem noi, si personal nu ma exclud din marea masa a cetatenilor aestei tari. Toti am vrut imbogatire si avere fara munca. Rezultaul este un faliment national. Nu stiu cat vor costa aceste PASIVE (apartamente) in viitor. Insa ceeace stiu este ca bani in buzunare nu avem si din nefericire nici nu cred ca in urmatorii 5 ani vor mai exista. Personal voi incerca sa imi achit datoriile si sa nu fiu (sau sa nu mai fiu) datornic la banci.
Dragos Dragoteanu
31 octombrie 2010@mihai
Tara nu e in faliment, este doar un faliment moral, la nivelul populatiei. Din informatiile mele, pana in 2008 se dadusera credite de 50 miliarde, in diverse valute, majoritatea in euro. Din acestea, astazi, sub nicio forma, pe piata nu se regasesc active evaluabile , repet evaluabile – nu vandabile! – mai mari de 30 miliarde euro. Diferenta de minimum 20 miliarde euro este pierderea…bancilor!!! Asa ca, poate imi explica si mie cineva, de unde au bancile aceste profituri spectaculoase?
Dan
31 octombrie 2010credite de 50 miliarde? unde in romania?
Dragos Dragoteanu
31 octombrie 2010@Dan
Astea sunt informatiile mele! daca sunt gresite sa le combata cineva cu dovezi! As fi recunoscator!…Multumesc anticipat!
mihai
31 octombrie 2010Pt. Dragos.
1. Daca imi explica cineva cum un apartament de 2 camere care era evaluat evaluat in anul 2002 la 10000 Dolari a ajuns in anul 2008 – 110000 Euro, e foarte destept sau senzational de Hot.
2.Pe de alta parte cum astazi cand statul este dator 20 miliarde de euro, populatia este supraindatorata iar somajul a depasit valoarea din 2002 preturile aceluiasi aparament a scazut la doar 60000 euro.
3. Cum este posibil ca pretul benzinei sa nu fi scazut in ultimii 2 ani in schimb barilului de petrol este de vreo 2 ani la 60% din pretul maxim atins in 2008.
4. Cum pretul energiei creste atata timp cat companiile care consuma energie au redus productia, deci ar trebui sa fie energie in exces. Daca cu cat consumi mai multa, teoretic platesti mai putin.
5. De ce bancile si si indirect statul nu executa datoriiole inclusiv in nume privat al marilor datornici din Romania.
Eu consider ca Romani e in faliment , chiar si mascat de FMI si UE. Atata timp cat nu facem decat specula si importuri nu vom avea o economie capabila sa se autosustina.
Dragos Dragoteanu
31 octombrie 2010@mihai
1. banii straini intrati aiurea in tara;
2. deocamdata! Vor ajunge spre 30-40.000 euro, in maximum 1 an! Parerea mea…
3. mafia nu a fost inventata in Romania! Aici e doar continuata si personalizata pe specificul / traditia poporului nostru:
4. teoria difera de practica….Apa, aerul si fraierul nu se termina niciodata!
5. trebuie sa ai coaie sa faci asta! Cine vrei sa faca asta? Un politician? EXCLUS! Numai un antreprenor innascut poate sa taie in carne vie… Ca mine!
Concluzie: cat timp exista oameni ca mine dispusi sa ramana in tara asta si sa impinga lucrurile inainte, Romania nu e in faliment!
Corul Van(z)atorilor
31 octombrie 2010super tare
imi aminteste de gluma americana: „politics, banking and sex: they are the same thing… all you ever do in, is … get fucked”
Dan
1 noiembrie 2010creditele imobiliare sint maxim 10 miliarde (oficial 5 miliarde), mai vin cele de consum inca 10 miliarde… scoat cifrele amplificate la un maxim posibil.
„criza” basista ne-a costat pina acum circa 30 miliarde (cea mai mare parte fiind plasarea banilor straini intr-o tara cu un guvern corupt 100% pt a-si tripla profiturile din dobinzi garantate de stat, cu scopul acoperirii din gaurile suferite in occident)
deci 50 miliarde pina’n 2008 credite… parca e ireal
Popescu
2 noiembrie 2010Pribeagu spui lucruri traznite..:) la @8
Ce vrei sa spui, ca imobiliarii nostrii batatoresc drumurile catre banci pentru ca au nevoie de bani de exit catre Miami si Belize garantand cu tarlale fara valoare? Si eu care credeam ca se coc niste proiecte imobiliare importante..
Pai sunt de condamnat bancile astea ca nu pun boticul, bancheri care „o freaca cu spume” in birouri luxoase pe salarii babane..nu vor sa finanteze sectorul imobiliar. Niste incompetenti domnule..
Dragos Dragoteanu
2 noiembrie 2010@Popescu@Pribeagu
Popescu, daca ai o parere buna despre bancheri, ori esti de-ai lor (faci banking cu ei) ,ori faci banking singur! Daca tu crezi ca n-o freaca, uita-te care sunt cei mai fericiti expati din Romania! In tara lor erau mici „paria” ai sistemului, aici sunt in paradis daca lucreaza in sistemul bancar romanesc! Stiu ce spun si pot sa confirme multi alti antreprenori care lucreaza cu ei.
Popescu
2 noiembrie 2010Pai ce astepti de la ei, sunt overexposed pe real estate.
Si cu ce mesaj te poti duce la ei, sa iti dea bani sa dezvolti, or sa zica pas, avem noi destule incurcaturi cu dezvoltatorii nostri
sau sa iti dea bani sa iei chilipiruri, aici ar avea sens, dar e complicat cu garantiile/veniturile
nu stiu cu ce proiecte te-ai dus la ei
tot ce pot sa iti spun e ca si ei vor sa dea credite, ca doar din asta traiesc si isi iau bonusuri. Totul e sa le intelegi pozitia in mom de fata si sa vorbesti aceeasi limba
Dragos Dragoteanu
3 noiembrie 2010@Popescu
Doar nu crezi ca m-am dus la banci sa cer bani!?..Doamne fereste, trebuie sa fii sinucigas sau sa ai o superafacere ca sa iei bani din Romania. Singura sansa pentru antreprenorii romani raman creditele luate direct din alta tara, la sfert de cost – maximum jumatate decat ofera nemernicii astia.
Popescu, eu m-am dus tocmai sa le propun un sistem preventiv de a scoate ce se mai poate scoate de la clientii aflati in dificultate financiara, inainte sa ajunga la „ghilotina”!
Dan
3 noiembrie 2010http://www.romanialibera.ro/opinii/interviuri/noaptea-cutitelor-lungi-din-pnl-204549.html
o lectura placuta si plina de furie… un adevar cumplit pe care nu-l vedem dar actionam si reactionam la diversiunile acestor bestii criminale
Dragos Dragoteanu
3 noiembrie 2010@Dan
Dar, tu, cine credeai ca „siluieste” aceasta tara, cu o perversitate si nonsalanta demne de Cartea Recordurilor?
Florin
3 noiembrie 2010Intrutotul de acord cu continutul. Romania este o tara fara banci proprii. Mugur Isarescu si „mafiotii”, „masonii” sau ce or fi este tartorul principal. Inafara de asta eu l-as numi mare tradator de tara si neam inaintea lui Iliescu, Roman & CO pentru ca a distrus sistemul bancar din Romania. Pentru a intelege mai bine fenomenul foarte utile sunt discursurile lui Abraham Lincoln sau mai aproape de noi J. F. Kennedy care au luptat pentru dezvoltarea unui sistem bancar national. Sigur se pune intrebarea daca au reusit. Se pare ca nu, dar asta-i alta discutie. Revenind la banci. Cate banci straine sunt in Italia? dar Franta? dar Anglia? la noi intrebarea se pune taman pe dos: Cate banci romanesti sunt in Romania? Cine conduce din punct de vedere financiar (si politic, evident) Romania?
Dragos Dragoteanu
3 noiembrie 2010@Florin
Punct ochit, punct lovit!!
Dan
3 noiembrie 2010Dragos, interviul acela nu-i o revelatie pt cei ca mine, ca tine sau Aristotel… e pt generatia mai tinara si/sau veche, nestiutoare, care inghit porcariile bestiilor nemestecate atita vreme cit au burdihanul plin iar manelele urla in urechi
Dan
4 noiembrie 2010un mesaj de la mugurel pt detractori:
„Presa trebuie să se disciplineze şi să selecteze mai bine mesajele dacă se doreşte reducerea inflaţiei, întrucât nu orice „trăncănitor” are dreptul să se ducă la televizor şi să-şi promoveze interesul, a afirmat, joi, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, potrivit Mediafax.”
giurumeaua asta la fel ca si frasu de la directia de informatii externe, recte baselu, crede ca democratia e el si cei care-l pupa’n cur… restul la canal sa moara in chinuri
Ion Pribeagu
5 noiembrie 2010#16 Eu zic asa daca cineva poate sa fucka o banca straina (cum au facut si niste revolutionari si politicienii cu bancile romanesti 1990-2000) atunci chiar ca m-as simti in al noulea cer dar se pare ca astia au deja garantii de la statul/guvernu roman sa acopere pierderile din banii luati cu imprumut si binenteles ca vor avea si ei banii de niste salarii si bonusuri speciale si pouwlimea va plati prin supra taxare si TVA deci eu fuck banking cu cine voi putea – deocamdata cu dusmanul de/din casa
Ionut
5 noiembrie 2010Stiu ca nu este pentru acest topic dar va intreb” ( e prima oara cand postez la dvs
CE PARERE AVETI DESPRE ACEASTA REPREZENTARE EXCLUSIVA , unele agentii se zbat sa dovedeasca ca e o solutie minunata, etc. Pot ei garanta vanzarea proprietatii ??
Vreau si eu un raspuns de la un „meserias” 🙂
Dragos Dragoteanu
5 noiembrie 2010@Ionut
Exclusivitatea vanzarii unui imobil fara bani investiti de intermediar este precum spalatul pe maine fara sapun sau o masturbare fara imaginatie! Garantia se poate materializa numai material sau prin rezultate concrete, masurabile in timpi clari. Restul e vrajeala!…
Ionut
5 noiembrie 2010@Ionut Exclusivitatea vanzarii unui imobil fara bani investiti de intermediar este precum spalatul pe maine fara sapun sau o masturbare fara imaginatie! Garantia se poate materializa numai material sau prin rezultate concrete, masurabile in timpi clari. Restul e vrajeala!.
––––
Multumesc pentru raspuns: Voi colabora cu agentiile imobiliare ca si pana acum, fara exclusivitati, reprezentare sau cum va fi numita pe viitor. Pana acum am selectat 10 agentii de top ( sa spunem cunoscute) care au facut treaba buna , si am reusit si fara reprezentare.
Sunt de acord cu dvs ca fara bani investiti de catre intermediar totul este o vrajeala. Astept si eu ziua cand o agentie imobiliara (din cele care vor reprezentari) va investi 5000 Euro sa vanda un imobil de 300.000 Euro.
In rest multa sanatate si sa ramaneti acelasi om …
Popescu
5 noiembrie 2010:))
Ionut ce m-ai distrat, o agentie sa investeasca 5000 euro ca sa iti vanda tie imobilul de 300k.
300k comisionul lor poate
Popescu
5 noiembrie 2010Dragos Dragoteanu, la 17, pai asta nu insemana sa faci banking
Stiu ca Coldwell Banker a intrat serios pe portofolii preluate de banci. Oare degeaba se numesc „Banker” ?
http://www.webpr.ro/stiri-imobiliare-7940649-webrelease-coldwell-banker-administreaza-vanzarea-peste-100-proprietati-preluate-catre-banci.htm
Ionut
5 noiembrie 2010„””Ionut ce m-ai distrat, o agentie sa investeasca 5000 euro ca sa iti vanda tie imobilul de 300k.
300k comisionul lor poate „”””
DL Popescu astia care lucreaza sau care incearca sa faca un sistem de reprezentare exclusiva spun ca investesc bani multi pentru advertising sa vanda imobilul respectiv. fac proiecte , studiaza piata (nu stiu ce piata 🙂 ) … treaba cu 5000 am zis si eu asa, dar ei vor un comision de 6% de la proprietar si 0% de la client. Deci fraierul in aceasta ecuatie este proprietarul. Sa presupunem ca eu detin o vila in Cotroceni in valoare de1mil euro, peste noapte vreau sa o vand urgent si o vand cu 100.000 Euro mai putin, si vine o agentie care vrea reprezentare exclusiva, investesc ei 2000 Euro sa spunem sa-mi vanda mie imobilul care acum are pretul 900.000.
Popescu
5 noiembrie 2010Ionut, o agentie nu o sa investeasca niciodata mii de euro ca sa promoveze o proprietate. E ca si cum ai trage gloante in vant, mai ales pe piata asta
Exista totusi o exceptie: daca proprietatea apartine chiar patronului agentiei imobiliare 🙂
Singurul lucru pe care l-ar putea face e sa te includa in programul lor de publicitate, pe care oricum il fac, si care in nici un caz nu ajunge la mii de euro..
Ion Pribeagu
9 noiembrie 2010De prin jurnale adunate – Exceptând Capitala, anul trecut doar şapte angajaţi din România au declarat la Fisc un salariu anual mai mare de un milion de lei, brut.
Cel mai mare salariu încasat în 2009 în România a fost de aproape 8,1 milioane de lei, respectiv 160.000 de euro pe lună şi a fost ridicat de la ghişeu, sau primit direct în cont, de un bancher din Bucureşti. Şeful de bancă a încasat, lunar, echivalentul a circa 360 de salarii medii pe economie (1.477 de lei – salariul mediu brut pe economie în decembrie 2009).
Topul celor mai mari zece salarii încasate anul trecut, dintre care cel mai mic este de 3,3 milioane de lei (66.000 de euro pe lună), este dominat copios de către bancheri, care ocupă nu mai puţin de şapte poziţii din acest clasament, pe lângă ei „având loc” doar şeful unei companii de asigurări, un angajat în domeniul publicităţii şi şeful unei com-panii de pe piaţa telecomunicaţiilor prin reţele cu cablu, conform datelor Fiscului
asa ca vor fi clienti si pentru imobiliare – iar despre investitii facute de agentii, ASTA ESTE VRAJEALA DE ADORMIT COPII – AGENTIILE in afara investitiei initiale cu firma FAC NUMAI SERVICII, doar patronii uneori cumpara/investesc in chilipiruri