Sunt un profesionist!

În 1994 am fondat Brandul Euroest, devenit unul dintre jucătorii importanti din imobiliare din România. Euroest este si astazi o companie redutabilă, capabilă să ofere servicii din întregul spectru imobiliar: consultanta in afaceri, marketing & advertising, cercetare/analiza imobiliara, evaluari autorizate si licitatii imobiliare.

Sunt un lider!

Am inspirat sute de tineri să-și urmeze visul de a dezvolta o carieră în imobiliare. Euroest a fost recunoscuta ca o veritabilă școala de brokeri imobiliari. Am oferit training specializat pentru toți acești tineri, care au devenit ulterior profesionisti adevarati ai domeniului. Multi dintre ei imi multumesc si astazi pentru aceasta sansa pe care le-am oferit-o. Cei care ma cunosc stiu ca nu ma feresc sa-mi exprim public opiniile de business. Multe s-au dovedit adevarate repere pentru mediul imobiliar.

Sunt un editorialist apreciat!

Am scris sute de articole şi editoriale pe marginea unor subiecte din sfera economiei şi antreprenoriatului, apărute în publicaţii precum ZF.ro, ziare.com sau contributors.ro. Unele dintre articolele mele au avut cateva zeci de mii de cititori fiecare. Am fost invitat si în emisiuni de radio şi tv cu profil economic şi antreprenorial, unde am făcut analize elaborate pe marginea situaţiei din diferite domenii de piaţă, inclusiv în calitate de preşedinte al Asociaţiei Române a Agenţiilor Imobiliare.

Sunt speaker motivaţional!

Am ţinut prelegeri, ca voluntar, în cateva oraşe din ţară, atât pentru elevi şi studenţi, cât şi pentru profesionişti din domeniul imobiliar şi din zona antreprenorială şi economică (Romania Business Leaders).