Care este secretul continuitatii in imobiliare?

29 ianuarie 2011 1 minut
Distribuie

De 6 luni mi-am pus aceasta intrebare! Zilele trecute am gasit raspunsul…
SA NU FACI GRESELI CARE NU SE POT REPARA!
Unde este secretul?… In puterea de a tine cont de acest lucru!
Este exact ca in dragoste. Si imobiliarele tot la o relatie se refera….

7 Comments on “Care este secretul continuitatii in imobiliare?”

 1. Ion Pribeagu
  29 ianuarie 2011

  Sa servesti bine clintela – ei vor face publicitate si alti clienti vor veni tot la tine si sa ai un colectiv bine educat si disciplinat in mentinerea calitativa a activitatilor de imobiliare – greselile si vorba proasta ajung repede la urechile oamenilor

 2. Ion Pribeagu
  31 ianuarie 2011

  Cornel, lasa supararea si distreaza-te, ce zici de asta

  Art. unic. Începînd cu data de 01. 01.2011 Guvernul României ofera slujbe gratuite tuturor somerilor.
  Slujbele vor fi oficiate de preoti, episcopi, arhiepiscopi si de Preafericitul, presedinte al României.

  Masuri anticriza

  1. Reangajarea obligatorie a pensionarilor pentru a putea finaliza marile realizari incepute in Epoca de Aur: Canalul Dunare – Marea Neagra , Dunare-Bucuresti, constructia unei noi Case a Poporului etc.

  2. Impozitarea consumului de hartie igienica in functie de straturi, deoarece in asa vremuri cacacioase nu se poate trece cu vederea un asemenea potential .
  Cei care nu manânca nimic si in consecinta nu „produc” vor plati un impozit forfetar.

  3. Taxa pe aer la un nivel de 0,04 euro/mc consumat. Numarul de mc consumati va fi stabilit de catre specialistii Guvernului impreuna cu Medicii de familie, in functie de capacitatea pulmonara a fiecarei persoane.
  Astmatici au reducere de la 25% pina la 100% in cazul cind se opresc din respirat mai mult de 15 minute.

  4. Impozitarea pe kilogram. Orice roman peste 35 de kg este un „gras nesimtit ”pe principiul lui Basescu ” slabutul il duce in spate pe cel gras „.

  5. Taxa pe „vanturi trase”, ca prea s-au obisnuit romanii sa-si dea aere. Se vor monta detectoare la fundul fiecarui contribuabil care vor inregistra numarul vanturilor trase, intensitatea sunetului, intensitatea mirosului.
  Taxa va adauga 24% la factura de gaz si va fi obligatorie ca taxa „radio -Tv” de pe factura de curent.

  6. Taxa pe a doua limba vorbita. Daca au bani si timp sa invete o alta limba in afara de romana sa le fie rusine si sa plateasca pentru asta pentru ca sigur o fac intentionat ca sa poata pleca din tara . Taxa va fi de 50 % din valoarea totala a alocatiei care a primit-o persoana respectiva pina la virsta de 18 ani de la stat.
  Sunt scutiti de taxa ungurii din Harghita, Covasna si Mures deoarece ei oricum nu stiu decit ungureste deci nu se pune problema ca ar sti mai mult de o limba.

  7. Orice barbat care are mai mult de 124899 de fire de par va plati o taxa pe fir de par echivalent a 10 euro / 1000 fire de par . Peste 20000 de fire in plus se va considera ca ai un alt cap si se va impozita dublu. Cei cu chelie proeminenta si /sau cu suvita peste chelie sunt scutiti.

  8. Persoanele care isi rod unghiile vor achita TVA care va fi calculat la 100 de grame de unghii la un pret care va fi stabilit de catre guvern deoarece consuma un aliment si e normal sa plateasca.

  9. Persoanele cu dizabilitati care umbla in carucioare pe strazi (scaune electrice, conform D-rei Elena Basescu) vor achita taxa de drum ca orice autovehicul. Cei care nu au carucioare electrice, ci din acelea impinse de o persoana (insotitor cu retributia micsorata cu 15%) vor plati „taxa de atelaj impins/tras de animal de povara” (bou/vaca in cazul nostru). Daca vor fi prinsi cu taxa neplatita, li se va confisca caruciorul si vor fi trimisi acasa pe jos.

  10. Taxa de caldura pentru vara deoarece orice cetatean care tine geamul deschis primeste gratuit incalzire prin bunavointa Sfintului Guvern si nu este normal.
  Astfel pentru fiecare geam deschis vara, la caldura peste 18 grade se va plati o „taxa de geam deschis” in valoare de 12 euro/geam.
  La mai mult de 3 geamuri deschise se va considera a doua casa si se va impozita dublu. Pentru geamurile inchise se va acorda o reducere de 50% dar numai pina la 24 de grade.

  11. Sugarii si bebelusii care folosesc pampers (nesimtitii!!!) vor plati o taxa de poluare in functie de gradul de periculozitate care il prezinta fiecare din
  reziduurile acumulate in scutec.
  Pentru stabilirea gradului de periculozitate in care se incadreaza fiecare bebelus se vor trimite obligatoriu pina la 1 iulie 2011 pentru fiecare copil intre 0 si 2 ani mostre din „produsul” rezultat si acumulat in pampersi la sediul Guvernului pentru a fi analizate. Ulterior fiecare parinte va primi acasa o declaratie de impozitare pe care o va achita in 24 de ore la cea mai apropiata agentie CEC

 3. Popescu
  31 ianuarie 2011
 4. romania
  31 ianuarie 2011

  imp este sa aducem preturile caselor la adevarata lor valoare, nu ce viseaza unii.piata imobiliara se va misca doar daca proprietatile sunt evaluate corect. nu sa le dam valori de Barcelona,Roma,Madrid, dar defapt noi suntem in Berceni, trebuie sa ne raportam la Romania. A venit momentul cand romanul care isi vinde un ap de 3 camere sa nu mai visezi ca isi poate cump 3 garsoniere din el, trebuie sa accepte realitatea ori sa puna mana sa munceasca si sa isi cump si 30 gars. camataria asta ieftina a inceput sa se duca usor usor. 🙂

 5. Ion Pribeagu
  31 ianuarie 2011

  Popescu – moment incredibil – lacrimogen

  romania – cine face pretul, cine evaluaeaza si ce este gresit – nu inteleg ce spui cand compari cu Madrid si Barcelona ai tu acolo apartamente de vanzare la aceste preturi ?
  vreau si eu unul.. ca alea din Athena s-au vandut acum 30 ani…. iar visurile sunt aprte a vietii, rareori ele se si implinesc, care este problema cand unul are ce vrea celalalt si invers… se inteleg legal ca doar nu s-au facut talharii ci doar prostii de unii cu bani mai multi decat altii, dar foarte putini si ar cam trebui sa se mai termine si cu savantlacul imobiliarelor – cine stie face, altii incerca si cine este in plus va pleca, nu-i va plange nimeni – are balta peste

 6. Popescu
  31 ianuarie 2011

  Pribeagu, tot felul de muritori de foame fara un ban in buzunar, viseaza sa isi ia si ei penthousuri cu 3 lei cat au ei in buzunar. Habar nu au ce preturi sunt in Barcelona sau Madrid.

  Discutam deunazi cu un australian ce munceste pe la noi. Imi zicea ca visul lui e sa adune bani de avans pentru o casa, deziderat aproape imposibil, avand in vedere ca astia sunt obisnuiti sa sparga tot ce castiga, economisesc 10% max. E adevarat, casitga mult, dar s-au obisnuit sa si cheltuie mult, au un standard de viata foarte ridicat.

  Cand l-am intrebat cat e o casa in zona in care locuieste el mi-a zis ca vreo 700k-1 mil euro. Iti dai seama?? 1 milion euro (adica 1-1,5 mil de dolari australieni)

  Si prostii astia de pe la noi viseaza sa isi ia case cu 15-20 mii de euro

 7. Ion Pribeagu
  1 februarie 2011

  Popescu – din proprie experienta am concluzionat urmatoarele:
  1. Preturile mari la case/imobile le dau vecinii : bogatii langa bogati – orasele scumpe gen Beverly Hills, Malibu, si/sau foarte sanatoase – economic (locuri de munca si salarii bune) dar unele case merita banii altele doar pentru ca sunt in vecinatate- toate sunt peste 5 sute de mii (locul face 3-400.000 si casa 120-250.000 necesita venituri de minim 10,000 dolari pentru sa te califici la astea 500 in sus)
  2.Preturi rezonabile – rural america/agricultura si cresterea animala/pasari -50-500.000
  3.Pretzuri mici (ghetoo-urile cu sub-humans, NE-educati si neterminati ginecologic ca aia care s-au mai amestecat ajung la 1-2 sau chiar presedinti de diferite institutii.

  In Romania Bucurestiul (capitala/centru administrativ/economic/universitar si politic inclusiv populat) ofera de departe cel mai bun mediu de a face BANI indiferent cum de aceea este si cel mai scump urmat de orasele de pe granita sau la mare.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *