Copos i-a furat sutienul doamnei Udrea

27 februarie 2015 2 minute
Distribuie

Ciordeala mare la parnaie, mon cher!… Supărat ca instanța nu l-a eliberat dupa nici un an de pușcărie, deși primise cumulat 7,8 ani, George s-a razbunat. Daca tot n-a gasit fularul Burberry al lui Nastase a pus ochii pe sutienul doamnei Nuti.

Radem, radem, dar e o inghesuiala prin puscariile patriei mai ceva ca in tramvaiul 41, la o ora de vârf. In aceste condiții, orice nu-ti apartine trebuie (re)evaluat corect. Si asta nu oricum. Se caută doar suveniruri ale personalitatilor aflate in detentie. Din fericire, sunt din belsug.

Mai nou, de cand a inceput marea turnatorie naționala, se fura si pixurile si colile A4. Exasperati de cererile de hârtie necesare hemoragiei de denunturi la DNA, gardienii fac bisnita in penitenciarele cu coli A3, pentru puscariasii politicieni care scriu romane pe banda rulanta. Gainarii se multumesc sa faca denunturi pe hârtie igienica, din lipsa de probe.

Acestea fiind zise, autografele sunt la mare căutare. Cristi Borcea si fratii Becali sunt campioni. Singurul căruia nu i-a solicitat nimeni nicio semnătura este tovarasul Voiculescu. Mai au timp! Din pacate, niciun coleg din pușcărie nu s-a mai putut apropia de el de cand a fost arestata doamna Udrea. E intr-o euforie totala.

Toti persecutatii politici de sub regimul Basescu il asteapta pe insusi Traian sa le fie aproape. Nu ca vizitator! Varanul a promis sampanie la tot ce misca in puscarie. Chiar si gardienilor. Va dați seama ce petrecere ar iesi daca „idolul” lor le-ar lua urma si s-ar saluta zilnic in curtea comuna. Asta da scenariu de film.

Pana atunci insa se fura in draci. Ultima „achiziție” a fost sutienul. Cum care sutien? Al doamnei Udrea, evident. Copos n-a rezistat nici dupa gratii tentatiilor. S-a strecurat printre gardieni, exact cand aceștia erau orbiti de frumusetea bustului distinsei dive, proaspat “cazata”.

Cu abilitatea-i binecunoscuta, George l-a luat discret si a plecat rapid. Drumul spre celula a fost un cosmar. O data scapat de prigoana colegilor sfasiati de invidie, s-a hotarat sa faca licitație prin sistemul morse. Doar nu credeati ca vroia sa-l tina pentru el! Oare cine credeți ca a câștigat faimosul trofeu?

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *