Daca n-ai bani, mirosi a prost!

19 iunie 2012 1 minut
Distribuie

M-am intrebat de mai multe ori, care este diferenta intre un om bogat si unul sarac? Sa fie vorba de noroc, de destin, de conjunctura, de ambitie etc? Momentan, am ajuns la doua concluzii, pe care vi le impartasesc si voua.
1. Ca sa devii bogat trebuie sa muncesti. Ca sa nu muncesti ca prostul, trebuie sa fii eficient. Ca sa ajungi sa faci performanta, iti trebuie idei. Daca ai capacitatea sa pui in practica ideile bune care sa te faca bogat, munca devine cea mai frumoasa „corvoada”;
2. Daca n-ai bani, mirosi a prost. La propriu. Munca ta e un cosmar. Dar, nu crezi ca poti sa faci mai mult? Pentru tine si cei care conteaza pentru tine. Ai incercat sa faci mai mult si nu ti-a iesit? Nu-i nimic! Mai incearca? Numai asa poti sa ajungi bogat.
Cititorilor mei fideli le doresc sa aiba cat mai multe idei bune si sa le puna urgent in practica! Pentru ei, pentru familia lor, pentru Romania! Vreau sa mirositi frumos cand ne vom intalni.

4 Comments on “Daca n-ai bani, mirosi a prost!”

 1. Mielu Nebunu'
  19 iunie 2012

  Ca sa devii bogat nu trebuie musai sa muncesti! Trebuie sa ai o idee buna de furaciune, sa ai un spate bun, daca pun astia laba pe tine sa scapi repede din mana lor.

  Bogatia se poate obtine si altfel, nu neaparat prin munca.

 2. Ion Pribeagu
  20 iunie 2012

  Cine munceste NU gandeste, munca la stat plateste statul, munca la stapan este platita atat cat considera stapanul, furatul risca libertatea si chiar viata, saracia este de mai multe feluri : cu duhul sau materiala este cea mai cunoscuta iar bogatia duce la grija si frica dar si la calicie ca altfel o pierzi – bogatia spirituala este frumoasa dar nu tine de foame – sfatul meu: incercati sa faceti ceva bine lucrand pentru voi insi-va si in timp s-ar putea sa te imbogatesti si daca NU arunci macar stii ca faci pentru tine.

 3. Imi place ce ai scris. Din perspectiva mea, am invatat sa nu muncesc prea mult ca nu mai am timp sa fac bani…ma refer la ideile pe care le ai doar nu te lasi prins in capcana “supravietuirii’’, si daca ai idei si ai si rabdarea de a colabora cu mediul si cu altii, banii nu au cum sa nu apara!

 4. Maria
  7 august 2012

  Cine-i fraier si munceste ori e prost ori nu gandeste.
  In Romania mai ales, munca nu face cinste omului, din contra, cel ce munceste si cinstit este prost si privit ca sclav.
  Cei care fura, mafia politica si toti interlopii sunt desteptii.
  Daca ai vre-o idee stralucita nu ai loc de altii…ca vor doar pentru ei tot.
  Banii nu se fac din munca…NU in Romania.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *