Fericirea e in noi. Sau foarte aproape.

14 februarie 2013 3 minute
Distribuie

Daca-ar fi fost descoperita, gena fericirii ar fi fost cea mai scumpa materie de pe Pamant. Pentru ca nu a fost inventata pe cale artificiala, ramane un mister. Nepretuita. Fiecare cauta fericirea in felul lui si o percepe altfel.

Fericirea e in noi. Trebuie doar sa o descoperim si sa ne bucuram de ea. Daca nu reusim sa o depistam in noi, poate fi foarte aproape. Atunci, nu trebuie decat sa o primim si sa o sadim in sufletele noastre. Cand gasesti echilibrul vietii prin fericire, cea mai mare primejdie care te paste este sa nu ai grija de ea. Sa uiti de ea. Sa ti se para ca ti se cuvine, fara sa mai faci nimic.

Fericirea trebuie ingrijita ca o floare. Ea are nevoie de lumina si pasiune. Are nevoie de putere si iubire. Acea iubire pe care nu o poti oferi decat din tot sufletul. Fara conditii, fara pret, fara limite. Fericirea poate fi in viata oricui se daruieste vietii. De fapt, altei vieti. Pentru ca fericirea este o stare de spirit care nu se cerseste. Se cultiva zi de zi, cu rabdare si incredere!

Pentru cei care cred in fericre e usor sa ajunga la ea. Credinta le va fi calauza. Pentru cei care cred c-au pierdut fericirea, pot sa priveasca o stea. Fiecare om are o stea. A destinului. O stea care straluceste numai daca te contopesti cu universul, cand te gandesti la ea. O stea a increderii in sine. Steaua fericirii poate straluci numai cand visezi la ea.

Fericrea e in noi si uneori ne batem joc de ea. Se poate intampla oricui. Uitam de noi, de cei dragi noua si alungam fericirea fara sa realizam imediat asta. Ea se ascunde adanc in negura sufletului. Sta pitita ca o stea in spate norilor si asteapta sa fie cautata. Daca nu cu inima, macar cu gandul. Daca nu cu gandul, macar intr-un vis. Ideal insa, este sa cautati fericirea in realitate.

Fericirea e o stare care va schimba in bine. Dar, pentru binele vostru si al aproapelui trebuie sa luptati. Cu nefericirea altora, cu problemele personale, cu momentele dificile si neasteptate ale vietii. Cu tot ce va face sa fiti nefericiti. Fericirea se castiga in timp, dar se poate pierde intr-o clipa. Cand va intalniti cu ea, nu o lasati sa mai plece.

Strigati fericirea chiar daca ati uitat cum arata. Chemati fericirea daca mai credeti in ea. Nu va fie teama ca n-o sa va recunoasca. E atat de aprope de sufletul vostru! Va urmareste ca un inger. Trebuie doar sa va lasati sufletul deschis pentru ea. Saditi samanta fericirii in suflet pentru a va putea bucura viata.

De Ziua indragostitilor, tuturor persoanelor pline de viata, de iubire si curaj, le doresc sa fie cat mai fericite. Strangeti cat mai multe firimituri de fericire intr-o bucata cat mai scurta de timp!

Dedic aceste randuri tuturor cuplurilor care cred in fericire si se bucura de ea. Valoarea unei femei este oglinda iubirii unui barbat.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *