O nouă crimă la orizont! Spaţiile comerciale din imobilele cu bulină roşie se redeschid, cu complicitatea parlamentarilor şi a ”oamenilor de afaceri”

30 decembrie 2023 2 minute
Distribuie

Daca aveti copii sau tineti la viata dvs. trebuie sa stiti ca tara in care traim ne supune continuu riscului extrem, prin legile votate in Parlament si cu complicitatea “oamenilor de afaceri”, care ”promoveaza” miseleste legi cu dedicatie. Si nu din intamplare, ci premeditat! Prin trafic de influenta, relatii oculte, interese ascunse, cu vadit potential criminal. As spune chiar instigare le crima cu premeditare!

De ani de zile invoc lipsa legislatiei coerente din Romania, in mai toate domeniile.  Multe legi sunt strambe/ proaste sau interpretabile. Aici nu e vorba numai despre nivelul moral al politicienilor sau al unor persoane care lucreaza in mediul privat, inclusiv in multinationalele cu afaceri in Romania. Nici a romanilor simpli, care fac orice ca sa castige bani, in conditii ilegale. In opinia mea, este vorba de mult mai mult, despre o stare generalizata, cu potential de noi tragedii!

Colectiv, Crevedia sau Ferma Dacilor nu sunt suficiente repere ale mortii, cauzate de legi care acopera ineficienta si incompetenta armatei de functionari publici, care nu-si fac datoria si paseaza responsabilitatea de la unii la altii. Nu este mai putin adevarat ca unii ”antreprenori”, cativa cu cazier sau cu istoric infractional cunoscut, trec afacerile pe numele unor terti si eludeaza statul de orice le este la indemana: avize, autorizatii, certificari obligatorii etc. Asa apar combinatiile cu tenta infractionala, evitarea unor taxe, impozite, amenzi, controale, expertize, evaluari de riscuri, etc.

In curand, urmeaza sa intre in vigoare o noua lege care „invita” din nou la…crima. Ascultati reportajul urmator si veti vedea unde s-a ajuns.

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/in-cladirile-cu-risc-seismic-vor-putea-fi-facute-crese-sau-gradinite-znu-ne-putem-juca-cu-siguranta-oamenilor.html

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *